Skip links

Wat wordt er bedoeld met innovatief?

Laat je inspireren!

Wat zijn innovatieve sport- en spelmaterialen nou precies? Denk aan materialen waarmee jij jouw huidige aanbod op andere wijze in kan vullen. Zie hieronder een overzicht met producten ter inspiratie.

Ballie

De Ballie Smartball staat voor het ouderwetse pleintjesvoetbal, in combinatie met de nieuwste technologie.

Kerby

Dé draagbare stoeprand waarmee je het oer- Hollands balspel stoepranden kunt spelen.

Picoo

Buitenspelen en gamen, dat is de combinatie waar Picoo gebruik van maakt.

Smartclips

Met de SmartClips haal je een trainingssysteem in huis waarmee reactie- en concentratievermogen worden getraind. Het product kan voor vele doeleinden en doelgroepen worden gebruikt.

Smartgoals

Een professionele trainingssetting met de interactieve poortjes van SmartGoals. Gebruikt door profsporters, ontworpen voor jong en oud. Honderden oefeningen mogelijk.

TargetZ

Een multifunctionele mikschijf die voor meerdere (sport)doeleinden is ontwikkeld, zoals voetbal, handbal, gymlessen, buitenspelen, fysiotherapie en psychomotorische therapie.

You.Fo

YOU.FO is een spel van Nederlandse bodem en gebaseerd op het werpen en vangen van een aerodynamische ring met speciaal ontworpen sticks.

Moofie

De Moofie is speciaal ontwikkeld voor mensen die (te) weinig of moeilijk bewegen, graag méér willen bewegen, of die actief moeten revalideren.

Hop Up

Hop Up helpt je kansrijke interventies in te zetten in jouw school. Een innovatief speelconcept voor kinderen tussen 3 en 12 jaar om te spelen, leren, bewegen en beleven.