Skip links

Ballie

De Ballie Smartball staat voor het ouderwetse pleintjesvoetbal, in combinatie met de nieuwste technologie. Het product is bedoeld voor kinderen en jongeren van verschillende leeftijden en voor ieder niveau zijn er wel uitdagende challenges beschikbaar in de app.

Dé smartball van nu

Ballie

De Ballie staat voor het ouderwetse pleintjesvoetbal, in combinatie met de nieuwste technologie, met de populaire straatvoetballer Soufiane Touzani als gezicht achter dit product. Van dit product is een variant beschikbaar voor voetballers (Ballie) en hockeyers (Smartball hockey). Aan Smartball hockey is het Team Streethockey gekoppeld!

De producten werken met de Ballie-app, die gedownload kan worden via de Apple App Store of de Google Playstore. Wanneer je de app hebt geïnstalleerd en ontgrendeld kan jouw training beginnen! Door het scannen van het Power-Up logo op de bal maakt de app contact met de bal en ben je klaar om met de Ballie aan de slag te gaan. Je kan nu overal ter wereld je voetbal skills oefenen om zo steeds beter te worden!

Met de app kun je:

  • Statistieken over je aangeleerde skills op professioneel niveau bijhouden,
  • Munten sparen door het behalen van challenges. Met deze munten kun je jouw eigen gemaakte avatar pimpen!
  • Leaderboards maken of aan bestaande leaderboards mee doen. Ontdek bijvoorbeeld hoe jouw skills zijn ten op zichtte van Touzani. Het is dus mogelijk om een eigen leaderbord van jouw organisatie/ club/ pleintje/ school etc. te maken.
  • Elkaar Challengen via de app als je een score hebt neergezet.

Het product is bedoeld voor kinderen en jongeren van verschillende leeftijden en voor ieder niveau zijn er wel uitdagende challenges beschikbaar in de app.

Ballie

Contactgegevens

Meer informatie

DIEN JE AANVRAAG IN!

Ontvang tot €5000* subsidie voor jouw organisatie!

VOUCHER AANVRAGEN