Skip links

Hop Up

Hop Up is een innovatief speelconcept waar kinderen tussen 3 en 12 jaar spelen, leren, bewegen en beleven.

Maak ruimte voor vrij spel

Hop Up

Met de Hop Up Playgrounds, een bundel moduleerbare speelelementen, laten ze hun creativiteit de vrije loop. Afhankelijk van hoe jij Hop Up wil inzetten, kies je de Playground die bij jouw school of BSO past.

Onderzoekend en ontwerpend leren.
Met Hop Up geef je ruimte aan het natuurlijke onderzoeks- en experimenteerdrang van kinderen en zet je hen aan het roer van hun eigen leerproces. Met de levensgrote open einde materialen gaan kinderen samenwerkend, onderzoekend en ontwerpend aan de slag.

Bewegen, bewegen, bewegen.
Bijna de helft van de Nederlandse kinderen beweegt te weinig. Motorische vaardigheden gaan achteruit en overgewicht neemt toe. De Hop Up materialen zijn uitstekend inzetbaar om bewegend aan de slag te gaan, ook met cognitieve vakken.

Verbeelding aan zet.
Werken aan creativiteit en expressiviteit is van grote waarde voor de ontwikkeling van kinderen. Met de open einde materialen van Hop ontstaat alle ruimte voor ontwerpend, creatief en ongestructureerd spelen. Kinderen bouwen de meest veelzijdige en originele constructies en laten hun verbeelding de vrije loop.

Spelend leren.
Met Hop Up creëer je een rijke leeromgeving, die kinderen uitdaagt om al spelend te exploreren, te verbeelden en te creëren. Bij initiatieven als lente- of zomerscholen is de informele, spelende Hop Up aanpak een absolute aanrader!

Playdate.
Wil je ontdekken of Hop Up iets voor jou is? Een Playdate is de ideale manier om onze Playgrounds beter te leren kennen. Meer weten? Neem dan contact op.

 

Hop Up

Contactgegevens

Bel ons: +31 (0)6 21 33 41 67
Email: info@hopup.be

Meer informatie

DIEN JE AANVRAAG IN!

Ontvang tot €5000* subsidie voor jouw organisatie!

VOUCHER AANVRAGEN