Skip links

Moofie

Moofie is speciaal ontwikkeld voor mensen die (te) weinig of moeilijk bewegen, graag méér willen bewegen, of die actief moeten revalideren.

Bewegen met Moofie, daar zit muziek in!

Moofie Care

De Moofie staat vol met leuke, uitdagende beweegopdrachten die individueel, in tweetallen of in groepsverband kunnen worden uitgevoerd. Moofie spreekt de beweegopdrachten op een begrijpelijke manier stap voor stap uit. Hij reageert op aanraking en beweging, en stimuleert d.m.v. gekleurde lampjes, geluid en bekende muziek om te gaan en te blijven bewegen. En natuurlijk beloont ie je ook door te zeggen dat je het goed doet!

  • De Moofie Kids bevat oefeningen die zijn voorgeprogrammeerd op bekende muziek van Hollandse bodem en kinderliedjes. Via de webshop zijn er daarnaast pakketten met extra oefeningen en beweegprogramma’s beschikbaar, en extra (beweeg)spellen – voor basisscholen, speciaal onderwijs, kinderrevalidatie, kinderafdelingen
  • De Moofie Care bevat oefeningen die zijn voorgeprogrammeerd op bekende muziek van vroeger. Via de webshop zijn er daarnaast pakketten met oefeningen op andere muziek (Hollandse muziek van nu) en met extra oefeningen en programma’s beschikbaar – voor zorginstellingen, fysiopraktijken, revalidatiecentra, ouderen

Bewegen was nog nooit zo simpel en aantrekkelijk als met de Moofie! Even genoeg beweging gehad? Speel dan 1 van de spellen die op de Moofie staan of luister naar een luisterverhaal. Met de Moofie hoeft niemand zich meer te vervelen!

Moofie

Contactgegevens

Website: www.moofie.nl
Email: info@moofie.nl

Meer informatie

DIEN JE AANVRAAG IN!

Ontvang tot €5000* subsidie voor jouw organisatie!

VOUCHER AANVRAGEN