Skip links

Smartclips

Met de SmartClips haal je een trainingssysteem in huis waarmee reactie- en concentratievermogen worden getraind. Het product kan voor vele doeleinden en doelgroepen worden gebruikt.

Hét trainingssysteem voor reactie- en concentratievermogen

Smartclips

SmartClips, hét interactieve trainingssysteem met LED lampen dat ervoor zorgt dat bewegen vele malen leuker wordt! En hét trainingssysteem als het gaat om effectieve training van reactie- en concentratievermogen, cognitieve snelheid en het verkrijgen van een betere coördinatie!

De SmartClips hebben bewegingssensoren die je eenvoudig en draadloos op gevoeligheid en trigger afstand kan instellen en aansturen. Met de high end sensoren zijn de SmartClips zeer breed inzetbaar, bijvoorbeeld voor behendigheidstrainingen of in (sport) revalidatie.

Op de bijbehorende tablet kunnen snelheid, programmaduur en licht- en geluidsinstellingen eenvoudig worden aangepast. De reactie lampjes zijn te plaatsen op vloeren, muren en objecten. Door een combinatie van magneten en klittenband zijn de Clips op bijna elk oppervlak te bevestigen. In de app kun je kiezen uit een aantal voorgeprogrammeerde oefeningen en trainingen. Maar, je kunt ook zelf oefeningen ontwikkelen, toevoegen en delen met anderen.

Het voordeel van de SmartClips is dat men een eigen training kan opstellen. Hoe creatiever je ermee omgaat, hoe multifunctioneler de reactie lampjes te gebruiken zijn.

Smartclips

Contactgegevens

Meer informatie

DIEN JE AANVRAAG IN!

Ontvang tot €5000* subsidie voor jouw organisatie!

VOUCHER AANVRAGEN