Skip links

Smartgoals

Een professionele trainingssetting met de interactieve poortjes van SmartGoals. Gebruikt door profsporters, ontworpen voor jong en oud. Honderden oefeningen mogelijk.

Interactieve poortjes

Smartgoals

SmartGoals is een interactieve trainingsmethode die werkt met lichtsignalen. De opgelichte SmartGoals vormen het doelwit. Ren, dribbel of schiet door dit opgelichte doelwit. Vervolgens verspringt het licht naar een andere SmartGoal. Hiermee worden zaken als kijkgedrag, handelingssnelheid, wendbaarheid, overzicht en teamspel getraind. Uitdaging en plezier worden hiermee gegarandeerd voor elk niveau!

Om met de SmartGoals te trainen heb je een aantal benodigdheden nodig, namelijk de SmartGoal poortjes en de mobiele app op een apparaat met Bluetooth of de afstandsbediening. Wanneer je dit hebt geïnstalleerd kun je aan de slag! In de SmartGoals app kun je scores bijhouden en resultaten vergelijken. Leuk als competitie-element in trainingen; wie haalt de hoogste score? Maar vooral ook zeer geschikt als meetsysteem voor sprints, wendbaarheidstesten, passingtesten, etc. Vergelijk de resultaten met jezelf en met anderen om zo steeds beter te worden.

De SmartGoals maken gebruik van Bluetooth, zodat de verzamelde data in de app zichtbaar wordt. De goals zelf bevatten sensoren waarmee aanrakingen en beweging wordt gedetecteerd.

De SmartGoals zijn bedoeld voor iedereen die zijn prestaties wil verbeteren. In verschillende sporten kunnen de goals gebruikt worden om vaardigheden te trainen en te meten. Zo worden de SmartGoals al gebruikt binnen het voetbal, atletiek en hockey, maar ook binnen fitness/fysiotherapie en bewegingsonderwijs.

Smartgoals

Contactgegevens

Website: smartgoals.nl

Meer informatie

DIEN JE AANVRAAG IN!

Ontvang tot €5000* subsidie voor jouw organisatie!

VOUCHER AANVRAGEN