Skip links

TARGETZ

Een multifunctionele mikschijf die voor meerdere (sport)doeleinden is ontwikkeld, zoals voetbal, handbal, gymlessen, buitenspelen, fysiotherapie en psychomotorische therapie.

Multifunctionele mikschijf

TARGETZ

Targetz is een multifunctionele mikschijf die voor meerdere (sport)doeleinden is ontwikkeld, zoals voetbal, handbal, gymlessen, buitenspelen, fysiotherapie en psychomotorische therapie. De Targetz zijn geschikt voor ieder type doeltje. De mikschijf is voorzien van een eenvoudig elastisch bevestigingssysteem waardoor deze op meerdere paalafmetingen past.

Oefen jouw trap- of gooitechniek met de Targetz in 4 verschillende kleuren. Leer op korte termijn beter en sneller te handelen en beter te mikken, zodat je tijdens wedstrijden jouw skills kan tonen. Met de Targetz train je jouw oog-handcoördinatie, oog-voetcoördinatie, motorische vaardigheden, balgevoel, timing en reactie- en handelingssnelheid.

Targetz kan worden ingezet voor individuele spelletjes en oefeningen, maar ook voor oefeningen in groepsverband. Met de Targetz kan iedereen trainen en bewegen.

Targetz

Contactgegevens

Meer informatie

DIEN JE AANVRAAG IN!

Ontvang tot €5000* subsidie voor jouw organisatie!

VOUCHER AANVRAGEN