Skip links

YOU.FO

YOU.FO is een spel van Nederlandse bodem en gebaseerd op het werpen en vangen van een aerodynamische ring met speciaal ontworpen sticks. YOU.FO kan worden gebruikt door vele doelgroepen, vanaf de leeftijd van 8 jaar.

’s Werelds nieuwste sportspel!

YOU.FO

YOU.FO is een spel van Nederlandse bodem en gebaseerd op het werpen en vangen van een aerodynamische ring met speciaal ontworpen sticks. Het sportspel wordt omschreven als leuk, dynamisch en uitdagend en is erkend om haar innovatieve karakter. YOU.FO won namelijk o.a. de Nationale Sport Innovatie Prijs en de PROFIT European Award for Innovation.

Voor het spelen met YOU.FO heb je niet zo veel nodig, namelijk de sticks, de ring en een speelveld. Het veelzijdige sportspel kan één-op-één worden gespeeld of in teams, op het schoolplein of in de gymzaal, freestyle of competitief.

YOU.FO kan worden gebruikt door vele doelgroepen, vanaf de leeftijd van 8 jaar. Het aanleren van de basisvaardigheden zijn gemakkelijk, maar de YOU.FO zal spelers blijven uitdagen om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe spelconcepten uit te vinden. Via het online community platform (YOU.FO World) vind je allerlei leuke manieren om YOU.FO aan te bieden en/of implementeren binnen jouw organisatie. Zo krijg je er gratis toegang tot instructievideo’s, leskaarten, leerlijnen en meer.

You.Fo

Contactgegevens

Website: You.fo

Meer informatie

DIEN JE AANVRAAG IN!

Ontvang tot €5000* subsidie voor jouw organisatie!

VOUCHER AANVRAGEN